Wie hielpen we al op weg?

17.04.24

Troom is een app waarin je student-privéchauffeurs kan boeken die je vervoeren in je eigen wagen. Hoe Paesen Autoverhuur al meer dan 2 jaar oplossingen aanbiedt voor deze Limburgse startup? Dat vertelt co-founder en CEO Mathia in dit artikel.

Lees meer
08.04.24

Ben jij dit voorjaar gaan supporteren op een wielerklassieker? Dan zag je misschien wel een van onze minibusjes! Verschillende bedrijven huren ze namelijk als vip-vervoer voor hun klanten en sponsors. Zo ook Cycling Team for Talents en Go4Cycling.

Lees meer
01.02.24

Als je in de winter een tripje maakt met de wagen, voorzie je best ook de juiste banden. Huur je bij ons? Dan ben je sowieso zeker dat je veilig op weg gaat! Bij Paesen hebben onze wagens namelijk winterbanden of vierseizoenenbanden. Lees er hier meer over!

Lees meer
15.12.23

Nieuw jaar, nieuwe voornemens! Ook dit jaar blijven we inzetten op een duurzamer wagenpark. En er staat nog heel wat op de planning! Kijk hieronder wat dat precies is.

Lees meer
06.10.23

P&V Panels uit Heusden-Zolder werkt al meer dan 4 jaar samen met Paesen Autoverhuur. Hoe ze bij ons terechtkwamen, wat we voor hen doen en wat ze van de samenwerking vinden? Dat vertelt Service Coördinator Christos je graag zelf.

Lees meer
04.08.23

Elektrisch rijden is voor veel bestuurders nog een ver-van-mijn-bedshow. De ideale manier om te testen of het iets voor jou is? Een elektrische wagen huren! En dan staat Paesen natuurlijk voor je klaar.

Lees meer
06.06.23

Het Limburgse bedrijf Festicup voorziet herbruikbare drankbekers op festivals. In de zomer hebben ze het enorm druk en moeten ze extra bestelwagens voorzien om die cups te vervoeren. En dan zijn ze bij Paesen aan het juiste adres. Lees meer over deze zomerse samenwerking.

Lees meer
23.03.23

Het CCHA (Cultuurcentrum Hasselt) vierde vorig jaar z’n 50ste verjaardag met FESTIFIFTY: 5 maanden lang toonden ze 50 verschillende culturele projecten. En jawel, Paesen mocht hier ook aan meewerken. 

Lees meer
23.01.23

Tricore is een IT-bedrijf in Hasselt dat op 5 jaar tijd gegroeid is van 3 naar 13 medewerkers. Een van de 3 zaakvoerders is Stijn Derison. Hij vertelt je graag over hun samenwerking met Paesen, welke oplossing we hen bieden en wat hij onze grootste troef vindt. 

Lees meer

Paesen autoverhuur,

al meer dan 30 jaar expertise

Wat ooit startte als een passie en interesse voor wagens, is ondertussen al meer dan 30 jaar lang onze metier. Het is ons doel om jou of je onderneming zo goed mogelijk op weg te helpen, wat je plannen of wensen ook mogen zijn. We sturen je enkel op pad met een wagen die we graag zelf zouden besturen. En het is dankzij die service en belofte dat jij zeker bent van echt rijcomfort.