De Limburgse link

“Met P&V Panels bouwen en onderhouden we distributie- en stuurborden”, vertelt Christos. “Als Service Coördinator zorg ik voor de planning, voorbereiding en ondersteuning van de techniekers. Ons kantoor ligt in Heusden-Zolder, op zo’n kwartiertje rijden van Paesen Autoverhuur. Toen we een oplossing zochten voor onze bestelwagens, was de keuze dus snel gemaakt. We verstonden elkaar meteen!”

Van bakwagen naar bestelwagen

“Vroeger huurden we bakwagens, daar konden we enorm veel in laden. Na een tijdje kochten we zelf een aantal exemplaren, maar uiteindelijk bleken dat er toch te weinig te zijn. Dan moesten we weer gaan bijhuren, en zo bleef de bal aan het rollen.”

“Nu is Paesen al 4 jaar onze vaste partner en huren we bestelwagens bij hen. Dat verloopt steeds enorm vlot. Soms is dat maar voor één dag, andere keren voor 3 weken, dan weer voor een maand … En dat is niet alles. We schakelden hen ook al in om personenwagens en aanloopwagens te huren voor onze medewerkers. We hebben al veel samengewerkt”, lacht Christos.

Sterk staaltje flexibiliteit

Of Christos graag samenwerkt met Paesen? “Zeker en vast! Ze zijn altijd bereikbaar en reageren heel snel. En ook al hebben ze zelf geen bestelwagens beschikbaar, zorgen ze er toch voor dat ik er een aantal kan huren.”

“Het allersterkste punt van Paesen is hun flexibiliteit. Als ik op maandag bel, kan ik de wagen dinsdag komen ophalen. Paesen doet wat het belooft en levert exact wat je vraagt zonder er hun eigen interpretatie aan te geven. En geloof me: dat is niet bij elke partij zo. De wagens zijn altijd schoon en volgetankt. Ik kom ze oppikken en kan meteen vertrekken. Een echte aanrader dus!”

 

Ook op zoek naar een tijdelijke bestelwagen voor je werknemers? Bekijk hier ons aanbod. Of neem rechtstreeks contact met ons op, we zetten je graag op weg.