Op wijnproeverij met de minibus

Stijn leerde Paesen-zaakvoerder Bjorn eerst persoonlijk kennen. “Inderdaad, ik kwam Bjorn tegen op een opleiding bij Voka. Net op dat moment wilden we bij Tricore een event organiseren waarbij we met het volledige team naar een wijnproeverij gingen. We waren op zoek naar busjes waarin we mensen konden oppikken en terugbrengen. Hiervoor deden we beroep op de wagens van Paesen.”

“Jammer genoeg moesten we dit event annuleren door covid. Gelukkig namen ze bij Paesen die annulatie goed op zonder enige problemen. Dat straalde toen al enorme professionaliteit uit.”

Vaste partner voor aanloopwagens

Het team van Tricore blijft groter worden. “Gemiddeld groeien we met 2 medewerkers per jaar”, zegt Stijn. “Vaak hebben we aanloopwagens nodig voor nieuwe collega’s die moeten wachten op hun definitieve wagen. Intussen is Paesen onze vaste partner hiervoor. Het is heel fijn dat hun oplossingen zo flexibel zijn. De ene keer hebben we bijvoorbeeld een aanloopwagen nodig voor 3 weken, de andere keer voor 3 maanden.”

“De samenwerking verloopt supervlot. We moeten gewoon bellen of mailen en we weten meteen wat beschikbaar is. De aanloopwagens staan steeds netjes gewassen en volgetankt klaar. En ook de facturatie verloopt telkens correct.”

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak

Of Stijn Paesen een aanrader vindt? “Absoluut! Ze zijn enorm transparant en hun prijzen zijn zeker marktconform. Ze zijn flexibel en hebben altijd snel een oplossing klaar. Het viel ooit eens voor dat ze te weinig wagens voorhanden hadden, maar dan zochten en vonden ze toch een oplossing.”

“Iets waarin Paesen echt een onderscheid maakt, is hun persoonlijke aanpak. Dat straalt zich ook uit in de service die ze bieden. De meeste autoverhuurbedrijven hebben werkende wagens, maar de vriendelijke, persoonlijke aanpak van Paesen maakt echt een verschil.”

“Hopelijk gaat ons wijnproef-event binnenkort weer door! En dan gaan we onze busjes zeker opnieuw bij Paesen huren”, sluit Stijn af.

Ook op zoek naar een tijdelijke aanloopwagen voor je werknemers? Bekijk hier ons aanbod. Of neem rechtstreeks contact met ons op, we zetten je graag op weg.