Stichting Cycling Team for Talents

Deze dameswielerploeg huurt onze minibusjes om hun sponsors te vervoeren die een bepaalde wielerwedstrijd willen volgen. Ze doen dit niet voor alle klassiekers, maar wel de bekendste, zoals de Amstel Gold Race bijvoorbeeld.

Aangezien ze altijd op voorhand weten hoeveel en welke sponsors dit willen doen, weten wij ook tijdig hoeveel minibusjes ze nodig hebben. Meestal zijn dat zo’n 3 of 4 per klassieker. Een fijne samenwerking die intussen al een goede 4 jaar duurt!

Go4Cycling

Het team van Go4Cycling organiseert VIP-arrangementen om de wielerklassiekers op een onvergetelijke manier te beleven. Afhankelijk van hoeveel arrangementen ze verkopen, huren ze het nodige aantal minibusjes bij ons.

Zij geven in het najaar de data van de klassiekers door en vertellen hoeveel busjes ze schatten nodig te hebben. Dat kunnen er bijvoorbeeld 8 zijn voor Parijs-Roubaix, 6 voor Luik-Bastenaken-Luik … Hoe dichter bij de datum, hoe meer zicht ze hebben op het exacte aantal.

Intens project

Voor ons is dit een enorm intens, maar fijn project. Een voorbeeld van een verloop:

  • De wielerklassieker is op zondag
  • De minibusjes worden opgehaald de vrijdag ervoor
  • De klant brengt ze zondagavond laat weer terg
  • Wij zorgen ervoor dat ze dinsdagmiddag opnieuw klaar zijn voor de koers van woensdag

Flexibel aanbod van volume

Voor de 2 klanten samen komt het totale aantal verhuurde minibusjes neer op zo’n 8 busjes per 3 dagen. Het volume is de grootste uitdaging, want dat is onzeker op voorhand. Toch kunnen onze klanten erop rekenen dat ze veel busjes kunnen huren bij ons. Die busjes hebben steeds een klassevolle uitstraling: een zwarte kleur met donkere ruiten. Ideaal om de privacy van hun klanten te bewaken.

Ook minibusjes nodig voor wielerwedstrijden?

Aarzel niet en schakel ons in! Wij voorzien je steeds van een snelle, kwaliteitsvolle oplossing. Contacteer ons gerust voor meer info of volg ons op Facebook voor al het laatste nieuws.