Vakantiewagen

Op zoek naar een wagen met veel kofferruimte? Of liever toch wat meer zitplaatsen? Of misschien wel allebei? Bij Paesen autoverhuur vind je verschillende vakantiewagens, perfect om erop uit te trekken voor een short ski, een weekendje weg of een lange zomervakantie! De personenwagens zijn voorzien van vierseizoenbanden, de minibusjes van winterbanden en sneeuwkettingen. Zo rijd je steeds veilig rond, waar je ook naar toe trekt.

Paesen Autoverhuur
zet je op weg

Stuur een e-mail of bel naar 011 27 43 30

Zeker van je comfort

Een vervangwagen die je voor korte of lange tijd uit de nood helpt. Een minibusje waarmee je al je werkvolk gemakkelijk op de werf krijgt. Een wagen waarmee je heerlijk op vakantie vertrekt. Een bestelwagen waarmee je die hoop pakjes bezorgd krijgt. Of een liftwagen waarmee je jouw inboedel met gemak verhuist.

Bij Paesen autoverhuur zorgen we ervoor dat jij of jouw bedrijf blijft bollen. Waar je ook naar op zoek bent: met verschillende huuroplossingen op vier wielen staan wij voor je klaar.

Paesen autoverhuur,

al meer dan 30 jaar expertise

Wat ooit startte als een passie en interesse voor wagens, is ondertussen al meer dan 30 jaar lang onze metier. Het is ons doel om jou of je onderneming zo goed mogelijk op weg te helpen, wat je plannen of wensen ook mogen zijn. We sturen je enkel op pad met een wagen die we graag zelf zouden besturen. En het is dankzij die service en belofte dat jij zeker bent van echt rijcomfort.