Zomerse piekmomenten opvangen

Festicup biedt heel het jaar door z’n herbruikbare drinkbekers aan, maar in de zomer zijn er grote piekmomenten. Ze hebben bestelwagens in hun bezit, maar in de maanden juli en augustus moeten ze vaak op verschillende festivals tegelijk zijn, en dan hebben ze extra capaciteit nodig. Daarom huren ze al sinds juli 2021 bestelwagens bij ons en vervoeren ze hun reusable cups hierin.

Flexibele oplossing

Paesen Autoverhuur is een flexibele partner van Festicup. Omdat ze voornamelijk in de zomer onze bestelwagens nodig hebben – en omdat dit type wagen net in die periode vaak beschikbaar is -, kunnen we snel schakelen. Ook de lengte van de verhuur wisselt af: de ene keer huren ze onze bestelwagens voor 3 à 4 weken omdat ze verschillende weekends na elkaar op festivals moeten zijn; de andere keer is het puur piekgebonden en hebben ze ze maar 1 weekend nodig.

Deze samenwerking verloopt al een aantal jaar enorm vlot. Festicup komt de bestelwagen ophalen meestal een dag voor ze hem nodig hebben, dan laden ze bij hen de cups in en rijden ze richting het festival.

En jawel hoor, na elk festival brengen ze onze bestelwagens proper terug.

Bestelwagens nodig om piekmomenten op te vangen?

Of het nu voor een lange of korte termijn is: bij Paesen kan je steeds terecht voor een flexibele oplossing om je (werk)materiaal te vervoeren. Onze bestelwagens hebben allemaal een grote laadruimte. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust of volg ons op Facebook voor al het laatste nieuws.