We zetten je
met plezier op weg.

Bij Paesen autoverhuur verhuren we al meer dan 30 jaar personenwagens, bestelwagens en minibusjes. De gemiddelde huurtijd van onze wagens gaat van een paar uur tot ongeveer een jaar tijd. Dat doen we met veel passie en toewijding! Want we sturen je enkel de weg op met wagens waar we zelf volledig achterstaan. Daarom is er ook ons eigen Paesen Comfort Certificaat: onze kwaliteitsbelofte aan jou.

 

Onze kwaliteitsbelofte

Ons wagenpark bestaat uit betrouwbare merken zoals Mercedes, Volkswagen en BMW, … Hierbij hechten we alle belang aan wagens die niet alleen veilig zijn, maar ook op en top proper. Enkel zo voorzien we jou van optimaal rijgenot! Daarnaast geven we ook alle voorrang aan flexibiliteit: we denken zo goed mogelijk met je mee, zodat we de meest geschikte wagenoplossing voor je vinden.

Ook wanneer je de wagen komt ophalen, zorgen we voor een persoonlijke introductie en geven we de belangrijkste informatie over de wagen mee. Zo rijd je met een gerust gevoel de parking af! En ook onderweg zijn we er voor je. Zijn er vragen of opmerkingen? We zijn maar één telefoontje ver weg van jou.

Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek het zelf!