Meer hybride en full electric wagens

Dit was een goed voornemen van vorig jaar, en dat zal er een blijven elk jaar opnieuw. In 2023 zetten we al extra plug-in hybrides en full electric wagens in ons wagenpark, en in 2024 komen daar nog een aantal bij! Het blijft onze ambitie om ons wagenpark elk jaar meer en meer te vergroenen. Een mooi project op lange termijn!

Wist je dat een elektrische wagen over z’n hele leven zo’n 60% minder CO2 en luchtverontreinigende stoffen uitstoot dan een wagen op benzine of diesel? Er komt ook geen fijnstof en stikstofdioxide – wat smog veroorzaakt – uit de uitlaat, waardoor de luchtkwaliteit een pak beter is.

Eigen carwash met regenwater

Nog een verderzetting van vorig jaar. Toen werd onze eigen carwash gebouwd en gebruikten we hem meteen! Je hoeft dus zelf je huurwagen niet te wassen. Je levert ‘m gewoon terug in en wij doen de rest. Zo is de wagen binnen de 8 minuten weer schoon.

Dit jaar laten we putten installeren voor regenwater. We voorzien maar liefst 3 putten van elk 20.000 liter, goed voor zo’n 60.000 liter capaciteit voor regenwater. Milieuvriendelijk én waterbesparend.

Paesen carwash

Uitbreiding dienstverlening met deelauto’s

Dit jaar lanceren we ook een volledig nieuw project en breiden we onze dienstverlening uit: we starten met deelauto’s. Dit werkt volgens uur- en kilometertarief, je hoeft dus geen abonnement aan te schaffen. De verhuur, betaling en zelfs de wagen openen en sluiten gebeurt volledig via een app. Zo kan je onze wagens ook buiten de kantooruren gebruiken en hoef je niet met ons in contact te komen.

Elke stap richting duurzaamheid telt

We zijn er natuurlijk nog lang niet, maar we blijven ons inzetten voor meer duurzaamheid. Op onze Facebookpagina ontdek je als eerste al het nieuws over ons bedrijf en onze vloot. Of neem rechtstreeks contact met ons op. We zetten je graag op weg.