Van sponsordeal tot hoofdrol voor onze minibusjes

De samenwerking tussen CCHA en Paesen begon met de vraag om FESTIFIFTY te sponsoren. Uiteraard wilden we dat als Hasselts bedrijf graag doen. Even later werd duidelijk dat 1 van de 50 voorstellingen zich in busjes ging afspelen. Zo kwam CCHA opnieuw bij ons terecht. Hiervoor leenden we onze minibusjes graag uit: zowel voor de repetities als voor de voorstellingen.

Uniek concept

De voorstelling TaxiBEDRIJF! vertrok aan het station van Diepenbeek. Het publiek nam plaats in een van de taxibusjes en volgde het verhaal van 2 personages tijdens een tocht door Hasselt. In onze minibusjes is normaal plaats voor 9 personen (inclusief chauffeur), maar voor het comfort tijdens de voorstelling kon je met maximum 7 personen de voorstelling volgen in de bus.

Strakke timing

Een extra uitdaging aan dit project was voor ons de strakke timing. Eerst en vooral was het plan om zo weinig mogelijk tijd te verliezen: want zo lang de busjes gebruikt worden voor de voorstelling kunnen we ze niet aan andere klanten verhuren. Ze werden 1 dag voor de start van de repetities opgehaald en zijn in totaal zo’n 2 weken weggeweest.

Waar we ook rekening mee moesten houden, was de bestickering van de minibusjes. Ter ere van de voorstelling namen wij ook dit aspect voor onze rekening. CCHA zorgde voor het ontwerp, en wij lieten het bij onze buren van Publi Belgium drukken en plakken. Na het project haalden we de stickers er weer af zodat we de busjes opnieuw kunnen verhuren aan onze klanten.

 

Minibusjes nodig voor een project?

Aan zo’n concept willen we graag nogmaals deelnemen. Heb jij een project waarbij je tijdelijk wagens nodig hebt? Of ben je benieuwd naar onze minibusjes? Contacteer ons gerust met al je vragen. Of volg ons op Facebook voor al het laatste nieuws.