Winterbanden op onze minibusjes

Trek je erop uit in de winter en huur je een minibus bij ons? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want wij voorzien al onze minibusjes van winterbanden. Zo heb je meer grip op een gladder wegdek en is de remafstand op zo’n wegdek een pak korter, wat het uiteraard veiliger maakt voor jou.

Dat komt trouwens ook van pas voor wie naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Finland, Zweden, Noorwegen of Luxemburg rijdt. Daar zijn winterbanden namelijk verplicht tijdens de wintermaanden!

Optie sneeuwkettingen

Weet je dat je naar een gebied rijdt waar veel sneeuw ligt? Dan kan je bij ons ook sneeuwkettingen huren. Of je kan je eigen sneeuwkettingen op ons busjes zetten als ze passen. Vraag ons gerust naar meer info!

Zo ben je nóg veiliger op gladde wegen. Sneeuwkettingen bieden nog meer grip omdat de kettingschakels op ijs en sneeuw grijpen waardoor de wrijvingscoëfficiënt tussen de band en de grond toeneemt. Zo glijdt je wagen niet weg en behoud jij de controle.

Vierseizoenenbanden op onze personenwagens

Ook met onze personenwagens ga je veilig op weg, en dat in alle seizoenen! Hier liggen namelijk vierseizoenenbanden op, die combineren de eigenschappen van zomer- en winterbanden. Het grote voordeel is dat ze ook in de zomer een goede grip hebben – zelfs beter dan een zomerband – én dat ze ook toegestaan zijn in de sneeuw.

Winterbanden of vierseizoenenbanden? Jij kiest!

Jij kiest uiteraard welke wagen je bij ons huurt. Wil je graag een met winterbanden? Dan ga je het best voor een minibus. Zijn vierseizoenenbanden goed voor jou? Dan is een personenwagen ook geschikt. Contacteer ons gerust voor meer info of volg ons op Facebook voor al het laatste nieuws.