Topwagens voor topklanten

“Zo’n 2 jaar geleden trok ik m’n stoute schoenen aan en contacteerde ik Paesen-zaakvoerder Bjorn om samen te werken”, vertelt Mathia. “We kenden elkaar niet, maar het klikte meteen.”

“Wij vervoeren onze klanten in hun eigen wagen met onze student-chauffeursn daardoor hebben we bij Troom geen eigen wagenpark. Toch vragen klanten soms of ze niet met een andere wagen gebracht en opgehaald kunnen worden. En dan contacteer ik Bjorn! Onze klanten zijn topklanten, dus zij verdienen topwagens. Dat weten ze bij Paesen ook. Daarom huren onze klanten via ons telkens wagens van Mercedes-Benz V-Klasse, BMW 5 Reeks of zelfs een GLE Mercedes-Benz.”

Sponsor van de Driver Days

“Eén keer per maand organiseren we bij Troom een ‘Driver Day’. Op die dag rekruteren wij onze chauffeurs, en dat zijn er gemiddeld zo’n 30 per maand. Paesen is onze designated sponsor van die dag, dat staat duidelijk vermeld op onze slides. Ook huren wij hiervoor elke maand standaard 2 wagens bij hen waarin we onze toekomstige chauffeurs testen. Als je daarbij telt dat we gemiddeld onrechtstreeks 3 keer per maand wagens van hen nodig hebben voor de ritten van onze klanten, zitten we op een mooi totaal van 5 keer per maand dat we voertuigen huren bij Paesen. En die samenwerking verloopt al meer dan 2 jaar enorm vlot!”

Onderscheidend is de customer service

“Troom heeft een mooi partnership met Paesen. Zij huren soms ook chauffeurs bij ons om hun wagens op en af te brengen. Omdat we allebei geen multinationals zijn, voelt de samenwerking heel familiaal aan. Ze zijn altijd vriendelijk wanneer ik bel en gaan soms out of their way om de wagens te leveren die ik wil, ook al zijn ze niet altijd beschikbaar.”

“Wat ik nog zo fijn vindt aan Paesen? Ze willen vooruit. Het zijn ondernemers die hun bedrijf de toekomst in willen leiden. En dat doen ze niet alleen met hun wagens, maar ook met hun service. Ze zijn heel flexibel en hun prijs-kwaliteitverhouding zit enorm goed. Ik heb het gevoel dat ze me altijd verder willen helpen. Dus een dikke pluim voor hun customer service!”

 

Ook op zoek naar een tijdelijke oplossing voor je zaak? Bekijk hier ons aanbod. Of neem rechtstreeks contact met ons op, we zetten je graag op weg.