Wie op skivakantie gaat, is meestal goed op tijd voorbereid. De periode ligt vast, de locatie is geboekt en je ski’s zijn geslepen. Maar heb je ook al gedacht aan je vervoer? Niets zo fijn als met het hele gezin of al je vrienden samen op weg te zijn. En dan is een minibus huren perfect! Wij geven je nog een aantal tips waar je goed op moet letten.

Reserveer op tijd

Er zijn veel verschillende periodes om op wintersportvakantie te gaan. Je kan gaan voor de eerste sneeuw in de kerstvakantie, of de laatste in de paasvakantie. Of misschien hoef je zelfs geen rekening te houden met vakanties en kan je gewoon eender wanneer verlof nemen. Maar dé populairste periode om op skivakantie te gaan, is de krokusvakantie. In 2023 loopt die van maandag 20 februari tot zondag 26 februari. Het is dus enorm belangrijk om goed op tijd je minibus te reserveren. En jawel, the time is now. Wacht dus niet te lang en reserveer meteen!

minibus huren

3 belangrijke zaken om op te letten

Naast tijdig je voertuig te reserveren, zijn er nog een aantal belangrijke elementen die je niet mag vergeten wanneer je je minibus huurt voor je skivakantie:

  1. Winterbanden
    In België is dit niet verplicht, wel aangeraden. Maar in de skigebieden is dit wél verplicht. Geen zorgen: wij voorzien al onze minibusjes hiervan.
  2. Dakkoffers
    Vergeet je dakkoffer of je skibox niet! Daar zorg je best zelf voor. Wij voorzien de wagens wel van dakdragers.
  3. Milieuvignetten
    Rijd je door een land waar het verplicht is, dan heb je geen nodig. Verblijf je in een land waar een milieuvignet verplicht is, dan heb je zo’n vignet nodig. Omdat die sticker afhankelijk is van onder andere je bestemming, regel je dit als huurder best zelf. Wij helpen je hier uiteraard graag bij! Op deze website vind je alvast meer info en kan je je gewenste milieuvignet bestellen.

Minibus huren met uitstekende service

Je weet al dat we onze minibusjes voorzien van winterbanden. Maar ze hebben ook allemaal een automatische koppeling, wat enorm handig is in de bergen. En in onze busjes kan je met maximum 9 personen zitten. Dé ideale oplossing om met je gezin of vriendengroep op wintersportvakantie te gaan dus.

Wil je graag een minibus huren? Of het nu voor je skivakantie is of om je werkpersoneel op locatie te krijgen, wij zetten je op weg met een flexibele oplossing.