Je doet je best om zoveel mogelijk in je koffer te proppen, maar door plaatsgebrek moet je toch bepaalde spullen thuislaten. De achterbank heb je ook al ingezet, waardoor je kinderen klagen dat ze te weinig ruimte hebben. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is een minibus huren de oplossing. Hieronder vind je alle voordelen op een rij.

Rijplezier is reisplezier

“Het draait vooral om comfort”, zegt Bjorn. “Een minibus vergroot je reisplezier. Je hebt voldoende ruimte om al je spullen mee te pakken en toch comfortabel te zitten.”

“Sommige gezinnen hebben de extra zitplaatsen niet eens nodig, maar huren toch een minibus voor de extra kofferruimte. Wij deden dat vroeger ook. Met ons gezin van vier op gezinsvakantie met de minibus. Onze jongste was toen nog klein en zoals alle jonge ouders weten: dat zijn veel extra spullen die dan mee moeten. We hebben toen de achterbank van de minibus eruitgehaald om meer ruimte te creëren. We moesten de buggy zelfs niet opplooien om ‘m in de koffer te krijgen. Wat een gemak!”

“We zien ook steeds vaker gezinnen die samen op reis gaan met onze minibussen”, vult Veerle (zie foto onder) aan. “Ze rijden om de beurt, delen de kosten en het is ook een pak gezelliger. Zo begint het vakantiegevoel al vanaf het moment dat je het busje instapt.”

Reis gerust met een minibus

“Gemoedsrust is ook belangrijk”, gaat Veerle verder. “Krijg ik alles in de koffer? Werkt de airco nog wel goed? Geraakt mijn auto zonder problemen op de bestemming? Tegenwoordig zien we ook klanten met een elektrische auto die zich liever geen zorgen maken over hoever ze nog kunnen rijden of wanneer en waar ze de wagen moeten opladen. Met een van onze minibusjes ben je gerust dat alles in orde is. Ze worden perfect onderhouden en zijn standaard voorzien van parkeersensoren, up-to-date navigatie en airco. Een zorgeloos begin van je gezinsvakantie.”

Onze minibusjes

Bij ons kun je kiezen tussen drie types minibusje met elk hun eigen troeven.

  1. Is voor jou ruimte belangrijk? De Volkswagen T6 heeft de grootste koffer en 9 zitplaatsen.
  2. Wil je reizen in luxe? De Mercedes-Benz V-klasse heeft 7 individuele zetels die super comfortabel zitten.
  3. De ideale combinatie van beide? Dan is er de Mercedes-Benz Vito (foto helemaal bovenaan).

Dit jaar met de minibus op gezinsvakantie? Wij zetten je op weg!