Voor de Tomorrowland groep zorgt VIP-Lounge voor het ophalen van de artiesten en het interne festivalvervoer, voor grote bedrijven rijden ze van vestiging naar vestiging met de belangrijkste klanten. Paesen autverhuur ondersteunt hen met extra capaciteit, zoekt mee naar oplossingen en zorgt voor een package deal met duidelijk overzicht van de kostprijs. Lees hier meer over de samenwerking. 

Extra capaciteit voor de piekmomenten

“Voor een groeiend bedrijf als VIP-lounge is het niet makkelijk om meteen over een grote vloot te beschikken”, begint Bjorn. “Het is vaak ook niet nodig. In de evenementensector krijg je vaak te maken met piekmomenten waarop je veel capaciteit nodig hebt. Op andere momenten is het wat rustiger en heb je minder wagens nodig. Daarom is het vaak interessanter om op de drukke momenten voor een korte periode extra capaciteit te huren. Zo is VIP-lounge ook bij ons terecht gekomen. Ondertussen is er een structurele samenwerking voor verschillende festivals.”

 

De bergen in voor Tomorrowland Winter

“Toen de vraag kwam om festivalvervoer te voorzien voor Tomorrowland Winter, was het voor ons evident om onze busjes met winterbanden uit te rusten”, zegt Bjorn. “Een reflex die ze bij VIP-lounge konden appreciëren. Het jaar voordien geraakten sommige gehuurde busjes de berg waar het festival doorging niet omhoog. Zulke problemen wil je natuurlijk niet. Verder bezorgden wij hun een package deal met een duidelijk overzicht van de kostprijs. Bij ons geen kleine lettertjes. Een klant heeft graag op voorhand een duidelijk overzicht van de kostprijs.”

“We vinden het ook leuk om mee te denken met onze vaste klanten”, gaat Bjorn verder. “Zo bekeken we voor VIP-lounge de mogelijkheid om de busjes met een vrachtwagen naar het festival te vervoeren. Op die manier wilden ze hun chauffeurs de lange trip besparen. Toen we de vergelijking maakten, bleek dit toch een kostelijke onderneming. Uiteindelijk werden onze minibussen eerst ingeschakeld om de medewerkers van Tomorrowland vanuit België naar het festival te vervoeren. Eens ter plekke nam VIP-lounge de busjes over om het luchthaventransport van de artiesten te verzorgen. De beste oplossing, maar dat weet je natuurlijk pas als je de vergelijking maakt.”

“Ondertussen is het tijd voor de zomereditie van Tomorrowland, waar onze busjes ook van de partij zullen zijn. We kijken uit naar de drie festivalweekends.”

 

Heb jij ook extra busjes of (bestel)wagens nodig voor een festival of ander evenement? Stuur ons een berichtje. We helpen je graag op weg!