Ben je aan het wachten op een nieuwe wagen? Of zoek je naar een tijdelijke oplossing voor een nieuwe werknemer? Dan is een aanloopwagen huren ideaal. Zeker bij Paesen! Want wij garanderen jou een oplossing op maat én een flexibele samenwerking.

Flexibiliteit is key

Of er nu nieuwe werknemers starten in je bedrijf, of je wagen een technisch defect heeft: jij wil mobiel blijven. En liefst op korte termijn. Wel, bij Paesen bieden wij je de meest flexibele oplossing! Bij ons ben je niet verbonden aan een vast contract, maar krijg je wél vaste prijsafspraken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daardoor is het ook perfect mogelijk om de verhuurtijd van de wagen makkelijk te verlengen, of net op te zeggen wanneer jij dat wil. Zonder verplichtingen, maar wél met de beste service waardoor je sowieso graag terugkomt.

Plan A, plan B of plan C? Er is altijd een oplossing

Klop je bij grotere autoverhuurders aan? Dan is de kans groot dat ze geen nieuwe reservaties meer aannemen en dat ze je niet kunnen verder helpen. Maar bij Paesen zoeken we steeds naar een oplossing. Lukt plan A niet? Dan bieden we je een voorlopig plan B aan, tot plan A weer beschikbaar is. Want onze beschikbaarheden veranderen ook enorm snel. Wat we vandaag niet hebben, is morgen misschien terug aanwezig.

Aanloopwagen huren met de beste service

Uren aan de telefoon hangen of dagen wachten op een antwoord op je mail, da’s niet van toepassing bij ons. Omdat wij een klein, maar ijzersterk team hebben, communiceren we snel en rechtstreeks met jou. Ons team heeft altijd een oplossing voor je klaar.

Wil je graag een personenwagen of aanloopwagen huren? Wij zetten je op weg met een flexibele oplossing!